Coaching

Coaching handler om at flytte sig fra et sted til et andet

Dette kan man sige om al personlig udvikling, hvor det handler om at vokse som menneske. Men ved Coaching er det en styres proces fremadrettet mod et af dig bestemt mål.​

“Tanker er ikke toldfri. Energi følger tanker. Alt hvad vi tænker gør en forskel i det kollektive felt. Derfor kan få mennesker gøre en stor forskel.”

Majken Matzau
Erhvervspsykolog
Hvad handler Coaching om:

Coaching handler om, at du bliver mindre problemfokuseret og mere målorienteret. Der er fokus på, at du kan værdsætte egne ressourcer og styrker og opdage egen potentiale. Vi skal i et samarbejde tænke nye og alternative tanker, som kan føre til udvikling og vækst. Dine personlige ressourcer og kompetencer styres af dine tanke strategier, som så igen styrer dine handle mønstre. Alle kan have brug for at få revideret deres strategier, så de ikke står i vejen for deres egen succes.

En coachs opgave

Min opgave som Coach er at sikre, at dine mål og at den handleplan, vi i et samarbejde har lavet, følges og at løsning af opgaver foregår i et konstruktiv samarbejde med dine omgivelserne.

Gennem kvalificerede spørgsmål bliver du i stand til at sætte dig personlige mål, som er vigtige for dig. Jeg understøtter dig, så du arbejder i en fremadrettet proces. Det gælder både som leder, medarbejder eller privatperson

Vi kan f.eks. arbejde med:
  • Hvad vil du og hvorfor?
  • Hvad forhindre dig at gøre det?
  • Hvordan du skaber en plan for at opnå dine mål?

I DETTE ARBEJDE VIL VI OGSÅ INDDRAGE

  • At træne din personlige gennemslagskraft.
  • At sætte grænser og stå ved dig selv.
  • At give og modtage kritik.
  • At tage konflikter op og få dem løst.
  • At sætte sig nogle mål og stå fast på dem.
  • At løse op for indre konflikter, der spænder ben for dig.

”Jeg har i alle mine samtaler med dig følt en forståelse og vilje til at gå langt for min skyld! Du har evnet at omsætte din store viden, så det blev forståeligt og brugbart for mig. Jeg tillægger samarbejdet med dig en stor betydning for min videre udviklling og er noget af årsagen til at jeg i dag har det langt bedre. Jeg er ikke i tvivl om, at skulle jeg have brug for samtaler igen, er det dig jeg kontakter.”

Fra en glad klient

Anne-Marie er bare SÅ fagligt kompetent og har hjertet med i sit arbejde med mennesker. Her er klienten i fokus og i varme og trygge hænder.

Fra en glad klient

” Dette menneske tager alle lige alvorligt. Hun gør alt for at hjælpe mennesker på sin vej og hun har hjertet på rette sted. Hendes store faglighed oveni gør, at du kan være ganske tryg i hendes hænde.

Fra en glad klient

Anne Marie eksildsen

Psykoterapeut MPF og socialrådgiver

CVR-nummer: 32423132

Husk; hos mig er der fuld diskretion – du vil pga. min kalenderstyring aldrig møde andre klienter.​​

Curriculum Vitæ

Kontakt

Ring på 26 51 30 28, så vi kan få en snak om, jeg er den rette terapeut for dig. Eller send en mail til mig på info@annemarieeskildsen.dk

ADRESSE

Vesterbyvej 4 A, Hjortsvang, 7160 Tørring.

​Åben i Goggle Maps​.