Børnefamiliesamtaler

Børn er loyale, og tavshed kan skabe følelser af usikkerhed, skyld og forkerthed

Hvorfor samtaler med børn og forældre:

Vi kan alle blive udsat og få det svært, det kan bl.a. dreje sig om en dyb sorg, skilsmisse, kriser, fysisk eller psykisk sygdom eller andet.
Det ønsker vi ikke for vores børn, og vi forsøger at beskytte dem, derfor kommer vi nogle gange til i bedste mening, at fortie og forsøge at skjule det skete for vores børn og unge.

Børnene er dybt afhængig af os voksne, og følger derfor intens med i, hvad der sker i vores liv, og ofte ved de meget mere, end vi tror. Er vi ikke sammen med dem om det svære, og taler vi ikke med dem om det, efterlades de ensomme og uden mulighed for at dele det med nogen.

Her hos mig er der mulighed for, at få hjælp til at tale med dit barn, og sammen forbereder vi os på, hvordan vi gør det bedst muligt

Hvordan:

Forinden mødes vi voksne en til to gange enten jer eller hos mig, og taler om familiens aktuelle situation samt hvad der er brug for at få sagt. Først derefter inddrager vi barnet.

Ved at tale sammen som en familie, og inddrage barnet i det, der er svært,
styrkes barnets mentale sundhed og mulighed for handle fremadrettet.

Karen Glistrup

​Jeg har hentet inspiration hos Psykoterapeut Karen Glistrup, og har i mange år med succes afholdt børnefamiliesamtaler på

Psykiatrisk afdeling Vejle ud fra hendes koncept.

”Jeg har i alle mine samtaler med dig følt en forståelse og vilje til at gå langt for min skyld! Du har evnet at omsætte din store viden, så det blev forståeligt og brugbart for mig. Jeg tillægger samarbejdet med dig en stor betydning for min videre udviklling og er noget af årsagen til at jeg i dag har det langt bedre. Jeg er ikke i tvivl om, at skulle jeg have brug for samtaler igen, er det dig jeg kontakter.”

Fra en glad klient

Anne-Marie er bare SÅ fagligt kompetent og har hjertet med i sit arbejde med mennesker. Her er klienten i fokus og i varme og trygge hænder.

Fra en glad klient

” Dette menneske tager alle lige alvorligt. Hun gør alt for at hjælpe mennesker på sin vej og hun har hjertet på rette sted. Hendes store faglighed oveni gør, at du kan være ganske tryg i hendes hænde.

Fra en glad klient

Anne Marie eksildsen

Psykoterapeut MPF og socialrådgiver

CVR-nummer: 32423132

Husk; hos mig er der fuld diskretion – du vil pga. min kalenderstyring aldrig møde andre klienter.​​

Curriculum Vitæ

Kontakt

Ring på 26 51 30 28, så vi kan få en snak om, jeg er den rette terapeut for dig. Eller send en mail til mig på info@annemarieeskildsen.dk

ADRESSE

Vesterbyvej 4 A, Hjortsvang, 7160 Tørring.

​Åben i Goggle Maps​.