Mange spørgsmål og tanker kan fylde i den process der er at blive klar til at ville en forandring og et bedre liv.

Kan jeg gå fra ham ? Skal jeg finde mig i hans behandling? Er det bare sådan det er i et forhold? Er det mig der er noget galt med ? Hvis jeg går fra ham, hvordan vil han reagere? Hvad med børnene? Kan han tage dem fra mig? Tankerne kan fylde både nat og dag og det kan være svært at se, hvordan du kommer videre. Det at være blevet udsat for en dybt krænkende adfærd og alt for længe fundet sig i denne adfærd sætter sig spor. Det er gået ud over din selvrespekt og dit selvværd, og du kan komme i tvivl om din virkelighedsopfattelse er rigtig.

Usikkerheden om hvorvidt der overhovedet findes relevant hjælp – og om nogen kan hjælpe fylder markant. Hvor skal du henvende dig? Og hvilke rettigheder har du – særligt i forhold til dine børn?

Det er godt at række ud efter hjælp, at have nogen at tale med, ikke at føle sig alene og få hjælp til at få bekræftet, at der ikke er noget galt med dig og at din virkelighedsopfattelse er i orden og at det bedste du kan gøre er, at passe på dig selv og dine evt. børn.

Min opgave er, at få skabt den optimale balance i gruppens dynamik og vælge værktøjer til at understøtte processen – alt sammen holdt op imod, hvad der er behov for, så gruppedeltagerne vil involvere sig og føle, at de har et medansvar for processen og gruppen.

Opstart:

23. januar 2024

kl.16.30-19.30
Vesterbyvej 4a
7160 Tørring.

Forløbet er over 8 gange. Vores tilbud er gratis!

Ønsker du at ansøge om plads på holdet, skal du skrive til Omdrejningspunktet https://www.omdp.dk/ på mail.

Eller du kan kontakte mig her