Har du overvejet hvordan du kommer videre i dit liv og hvordan du får hjælp til at udforske det ?

Vi er ikke ens og alle reagerer vi på forskellige måder.

Derfor har jeg ikke færdige opskrifter på, hvordan du får det bedre eller hvordan du kommer videre i dit liv. Men med samtalen som et redskab, kan vi sammen finde din vej videre.

I mere end 30 år har jeg arbejdet med samtaler, og jeg holder af en god og dyb kontakt via samtalen. For mig er det vigtigt med en åben dialog og jeg ligger vægt på, at vi sammen udforsker dine vanskeligheder og muligheder.

Terapi- & socialrådgivninng

Erfaren psykoterapeut i Tørring

Samtaleterapi og personlig udvikling

Som dedikeret socialrådgiver og erfaren psykoterapeut i Tørring vægter jeg vigtigheden af samtaler, der muliggør dybere forståelse af både os selv og andre. Gennem samtaleterapi i min klinik, tilbyder jeg et rum, hvor du kan udtrykke dig og reflektere over dine personlige værdier og mål. Jeg hjælper klienter ikke kun fra Tørring, men også fra Horsens, Vejle, og Herning.

Samtale som terapeutisk værktøj

I min rolle som psykoterapeut, bruger jeg samtalen til at skabe en nær og åben dialog. Dette styrker din selvtillid og dit mod til at handle i overensstemmelse med dine følelser. Ved at udforske både dine udfordringer og muligheder, støtter jeg dig i at opnå en større selvbevidsthed omkring de personlige mønstre og leveregler, som kan bidrage til ubalance og mistrivsel i dit liv.

”Jeg har i alle mine samtaler med dig følt en forståelse og vilje til at gå langt for min skyld! Du har evnet at omsætte din store viden, så det blev forståeligt og brugbart for mig. Jeg tillægger samarbejdet med dig en stor betydning for min videre udviklling og er noget af årsagen til at jeg i dag har det langt bedre. Jeg er ikke i tvivl om, at skulle jeg have brug for samtaler igen, er det dig jeg kontakter.”

Fra en glad klient

Anne-Marie er bare SÅ fagligt kompetent og har hjertet med i sit arbejde med mennesker. Her er klienten i fokus og i varme og trygge hænder.

Fra en glad klient

” Dette menneske tager alle lige alvorligt. Hun gør alt for at hjælpe mennesker på sin vej og hun har hjertet på rette sted. Hendes store faglighed oveni gør, at du kan være ganske tryg i hendes hænde.

Fra en glad klient

Jeg tilbyder

Jeg hjælper dig inden for flere områder, hvilket betyder,
at jeg kan sætte et forløb sammen der passer lige til dig:

Terapi​

Individuel & par

Læs mere​

Børnefamilie samtale

Med barnet i centrum

Læs mere​

Gruppeforløb

Aktuelle forløb

Læs mere​

Social bistand​

Hjælp til at håndtere det offentlige system

Læs mere​

Om mig​

“Alle kan have brug for én der lytter”

Jeg er 57 år, gift, har to voksne børn og to børnebørn. Hele mit liv har jeg altid brændt for, at gøre en forskel for mennesker der har det svært. Jeg holder af mennesker, især mennesker der er lidt særlige og står ved, at de er unikke. Måske fordi jeg ser mig selv som lidt skæv og særlig. Jeg passer ikke ind i en kasse og får stor frihedstrang, når jeg har skullet være noget, andre vil have jeg er. Mit værdisæt om ordentlighed og ærlighed har hele livet præget min måde at tilgå andre mennesker.

Jeg er ikke perfekt, og det er ok. Så hvis du som jeg ønsker at stå ved dig selv og den du er, så kan jeg hjælpe dig på vej…
Anne-Marie Eskildsen

Hvorfor se en psykoterapeut?

Mit udgangspunkt som psykoterapeut er altid det, der aktuelt optager dig. Mange gange kan nutidens udfordringer forstås bedre i lyset af vores livshistorie. En dybere forståelse af baggrunden for vores tanker, følelser og handlinger kan hjælpe med at ændre uhensigtsmæssige mønstre, som kan stå i vejen for et fuldt og rigt liv. Psykoterapi kan være gavnligt for alle, uanset om man står i en livskrise, ønsker personlig eller professionel udvikling, eller blot har behov for et lyttende øre.

Individuel og gruppebaseret psykoterapi

Jeg tilbyder både individuel terapi og gruppebaserede sessioner, herunder terapi med par og familier. For mig er det personlige møde med dig det absolut vigtigste. Jeg stræber efter at skabe et trygt miljø, hvor du kan føle dig set, hørt, og værdsat - et fundamentalt skridt for at opbygge den tillid, der er nødvendig for effektiv terapi.

Kontakt mig og hør mere om mine ydelser

Er du interesseret i at vide mere om mig som psykoterapeut og de ydelser jeg tilbyder, er du velkommen til at kontakte mig. Sammen kan vi tilpasse et terapiforløb, der passer præcist til dine behov.​

Anne Marie eksildsen

Psykoterapeut MPF og socialrådgiver

CVR-nummer: 32423132

Husk; hos mig er der fuld diskretion – du vil pga. min kalenderstyring aldrig møde andre klienter.​​

Curriculum Vitæ

Kontakt

Ring på 26 51 30 28, så vi kan få en snak om, jeg er den rette terapeut for dig. Eller send en mail til mig på info@annemarieeskildsen.dk

ADRESSE

Vesterbyvej 4 A, Hjortsvang, 7160 Tørring.

​Åben i Goggle Maps​.