Det siger mine kunder……….

  • Jeg kunne ret hurtigt mærke, at du forstod, så det hele og så mig! Du kunne forstå jeg havde det svært og havde brug for hjælp. Der var intet systemtænkning over dig, men jeg blev mødt med varme, empati, rummelighed, stor forståelse og helt almindelig medmenneskerlighed. Dette møder man ikke på kommunen og det gav mig så meget håb, da jeg tog ude fra dig den dag, hvilket jeg havde så meget brug for.
  • Jeg har i alle mine samtaler med dig følt en forståelse og vilje til at gå langt for min skyld! Du har evnet at omsætte din store viden, så det blev forståeligt og brugbart for mig. Jeg tillægger samarbejdet med dig en stor betydning for min videre udviklling og er noget af årsagen til at jeg i dag har det langt bedre. Jeg er ikke i tvivl om, at skulle jeg have brug for samtaler igen, er det dig jeg kontakter.
  • Jeg sætter stor pris på de faglige ting du kan! Din anke formåede på helt utrolig god vis, at kæde alt det “bløde menneskelige sociale” sammen med alle de hårde paragrafer på en måde, så det hele flød og gav så god mening. Jeg har en følelse af, at alt er blevet gjort pga. den anke . Din kontakt med kommunen var jeg meget glad for, da det er nærmest umuligt for mig  og du fik talt med de rigtige personer.
  • Kære Anne Marie Jeg har altid været glad og tilfreds med samtalerne ude ved dig. At skulle dele det aller mest sårbare kræver, at man har tillid til den man sidder overfor. Jeg har tillid til dig og ved, at du altid er ærlig og fortæller mig, hvad du mener! Knus og mange tak for dig  og din måde at være på overfor mig!
  • Du tog et kæmpe læs fra mine skulder, da du ligesom tog over og jeg kunne bruge kræfterne på andre ting. Jeg havde en fornemmelse af du godt vidste, hvor vigtigt den aflastning var for mig. Din hjælp var virkelig uvurderlig. Den gav mig mulighed for at tage ansvar for mit liv, ved at overlade ansvaret for dele jeg ikke selv magtede og forstod til en jeg ikke var i tvivl om brændte for at hjælpe mig. Så tusind tak for det!
  • Terapi hos Anne-Marie har hjulpet mig med at sætte ord på ting, jeg ikke selv har kunnet, og hun har visualiseret det med tegninger og figurer. Det har gjort at det er lettere for mig at finde rundt i, hvad der foregår i mit hovede og sammenhængen med det hele. Derudover har Anne-Marie igennem samtaler hjulpet mig med at finde frem til, hvad min angst bunder i og sætte nye vinkler på det. Herefter har vi sammen har sat konkrete mål og jeg har fået værktøjer til at tackle angsten, både generelt og når jeg står midt i det. Efter jeg er startet i terapi hviler jeg mere i mig selv. Jeg ved nu, at jeg ikke er ved at blive skør og at mine tanker ikke er farlige, og dertil at jeg nu ved, hvordan jeg kan arbejde med mig selv.
  • Anne Marie har været en rigtig god støtte for mig i forbindelse med en igangværende sag hos kommunen. Min tillid til kommunen var opbrugt og min advokat måtte også give op overfor det kommunale system og deres kommunikationsniveau.
    Med Anne Maries indsigt i det kommunale system, både fagligt og helt lav praktisk, har hun hjulpet kommunen og jeg tilbage på sporet, hvor vi forstår og respekter hinanden på en ligeværdig måde. Hvis du også er udfordret i dialogen og sagsbehandlingen med kommunen, vil jeg til enhver tid anbefale Anne Marie! For hun kan med hendes faglige indsigt og terapeutiske uddannelse hjælpe dig på flere planer. Anne Marie har været en afgørende heltinde i vores liv.