Et gruppeforløb for mennesker der er ramt af angst.

Et gruppeforløb som foregår over 10 gange af 3 timers varighed med en pause imellem.

Der vil være 8-10 personer i gruppen, og I vil lære hinanden at kende på godt og ondt.

Der er arbejdes konkret med din angst i gruppen og hvordan du håndtere angsten, så du kan komme videre i dit liv. Angsten skal ikke stopper dig i det du gerne vil. Sammen gennemgår vi de forskellige angst former, og du bliver klogere på, hvorfor du reagerer som du gør.

I gruppen støtter vi hinanden og deler succes oplevelser og nederlag omkring angsten samt de individuelle mål, som I hver især laver som en del af gruppeforløbet .

Har du problemer med at komme hjemmefra og er angst for at møde op, så kontakt mig. Jeg er åben overfor, at forsøge at finde nogle individuelle løsninger der passer dig. Måske kan det være godt at møde mig inden opstart i gruppen eller lignende. Der vigtige er, at du føler dig tryg og er i stand til at møde op i gruppen.

Der mødepligt i gruppen, således at når man først har meldt sig, skal man helst møde op eller give besked forinden, om hvorfor man ikke kommer. Gruppen skal ses som et forpligtende fællesskab, hvor man bekymre sig og har omsorg for hinanden. Vi skulle gerne blive et støttende netværk på vejen til et bedre liv, hvor angsten håndteres ud fra de forudsætninger, vi hver især har.

Kontakt mig og du kommer på ventelisten til næste forløb.