Coaching

Anne Marie Eskildsen

Coaching handler om at flytte sig fra et sted til et andet 

Dette kan man sige om al personlig udvikling, hvor det handler  om at vokse som menneske. Men ved Coaching er det en styres proces fremadrettet mod et af dig bestemt mål.

“Tanker er ikke toldfri. Energi følger tanker. Alt hvad vi tænker gør en forskel i det kollektive felt. Derfor kan få mennesker gøre en stor forskel.”

Majken Matzau

Erhvervspsykolog

Hvad handler Coaching om:

Coaching handler om, at du bliver mindre problemfokuseret og mere målorienteret. Der er fokus på, at du kan værdsætte egne ressourcer og styrker og opdage egen potentiale. Vi skal i et samarbejde tænke nye og alternative tanker, som kan føre til udvikling og vækst.  Dine personlige ressourcer og kompetencer styres af dine tanke strategier, som så igen styrer dine handle mønstre. Alle kan have brug for at få revideret deres strategier, så de ikke står i vejen for deres egen succes.

En coachs opgave

Min opgave som Coach er at sikre, at dine mål og at den handleplan, vi i et samarbejde har lavet, følges og at løsning af opgaver foregår i et konstruktiv samarbejde med dine omgivelserne.

Gennem kvalificerede spørgsmål bliver du i stand til at sætte dig personlige mål, som er vigtige for dig. Jeg understøtter dig, så du arbejder i en fremadrettet proces. Det gælder både som leder, medarbejder eller privatperson

 

 

Vi kan f.eks. arbejde med:
 • Hvad vil du og hvorfor?
 • Hvad forhindre dig at gøre det?
 • Hvordan du skaber en plan for at opnå dine mål?
I dette arbejde vil vi  også inddrage

  At træne din personlige gennemslagskraft.

  At sætte grænser og stå ved dig selv.

  At give og modtage kritik.

  At tage konflikter op og få dem løst.

  At sætte sig nogle mål og stå fast på dem.

  At løse op for indre konflikter, der spænder ben for dig.